§ Syateljé Stormflugan gör mössor och hattar för barn och vuxna
Gå till ny adress: stormflugan.se!

Jag tillverkar egna modeller av mössor, hattar, caper, sjalar och pannband för barn och vuxna.

Mina modeller syr jag i kokt ull, antipilling fleece, pälsimitation och veloursammet, samt i kombinationer därav.
Här följer ett urval ur min produktion.

Välkommen att kontakta mig, Lena-Maria Gestrin
0760-93 84 36, Eller via e-postCape i fleece med kantning av pälsimitation i hals och ärmmudd. Matchande halsdukar. Hattar i pälsimitation.Hatt med brätte. Bulamodell i fårimitation med fleecefoder och ställbar snodd i nacken.
Fler färgexempel längre ned.Toppig luva och Kepshatt i fårimitation med fleecefoderCape med kantning i velour och silkebomull. Hattar i fleece med brätte i velour. Matchande halsdukarMösshatt sydd i fält med matchande halsdukBulamodell i pälsimitation med fleecefoderMössa i kokt ull med fleccefoderBulamodell i kokt ull med fleecefoderMössa och toppig luva i fårimitation med fleecefoder. Höger: Bulamodell i fårimitation med fleecefoderRak hatt i fårimitation och flecce, med nedvikbar kant. Matchande halsduk. Höger: Pannband i pälsimitation och kokt ullRak hatt i pälsimitation och fleeceSlokhatt i fleece med velourbrätte. Hatt i fleece med uppvikt brätte i velourKepshatt i kokt ull med fleecefoder. Höger: Sjalhuva i pälsimitation och fleece.


Barn


Bulamodell med snoddar i fårimitation med fleecefoder. Höger: Svansluva i fleece med tofsar i pälsimitationBulamodell som ovan. Luva med snoddar och öronlappar, i fleece och fårimitation.
Höger: Drakmössa i fleece. Svansluva som ovan.Mössor i bomullstrikå. Foder i bomull eller fleece.Pannband och sjalkrage i bomullstrikå. Sjalarna är fodrade med bomull eller fleece och har kardborrknäppning.
Höger: Hatt och basker, helt i velour eller velour och bomullstrikå.

Lena-Maria Gestrin 0760-93 84 36
Eller via e-postTillbaka till sidans början